Klik hier voor zoekfunctie

Over de nota

Over uw nota

Het versturen van uw nota en de administratieve verwerking van uw betaling besteden wij uit via het factureringsbedrijf Famed, u ontvangt uw nota uit onze naam maar u betaald deze aan Famed.

 

Hebt u vragen over uw nota en de betaling hiervan dan dient u contact op te nemen met Famed. Bij vragen over de verrichtingen (de uitgevoerde behandelingen) zoals deze zijn vermeld op de nota, dan vragen wij u contact op te nemen met de praktijk.

 

Op de website Nota van Famed kunt u de veelgestelde vragen raadplegen of de betalingsvoorwaarden nalezen (www.famed.nl) en u kunt telefonisch voor algemene vragen terecht op: 0900-0885.

Declareren bij uw zorgverzekeraar

Famed declareert uw nota rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend voor tandheelkunde verzekerd bent, ontvangt u een rest-nota. De hoogte van deze rest-nota is afhankelijk van uw eigen bijdrage, het eigen risico en de manier waarop u aanvullend verzekerd bent.

 

Indien u geen aanvullende tandheelkundige verzekering heeft, ontvangt u de volledige nota via Famed.

Advies zorgverzekering

Wilt u advies over tandheelkundige zorgverzekeringen dan verwijzen wij u graag naar de polisvergelijker op website www.allesoverhetgebit.nl.