Klik hier voor zoekfunctie

Onze werkwijze

Praktijkreglement

Net als elke organisatie in Nederland hanteren wij huishoudelijke regels, deze zijn zowel in uw, als in ons belang. In ons praktijkreglement vindt u een volledig overzicht van onze huishoudelijke regels en onze algemene voorwaarden ten aanzien van: algemene zaken, afspraken, privacybescherming, het Burger Service Nummer (BSN), coulance bepaling, pijnklachten, betalingen en klachtenafhandeling.

 

U kunt het praktijkreglement in zijn geheel downloaden, opslaan en eventueel printen om het op uw gemak door te lezen.

 

Klik hier om het volledige praktijkreglement te downloaden
Onze missie

Sensadent is een jonge, dynamische en moderne tandartspraktijk met als missie het leveren van kwalitatief hoogwaardige preventieve, reguliere en esthetische tandheelkundige producten en diensten, waarbij in het bijzonder de nadruk ligt op de persoonlijke omgang met de cliënt/patiënt.

Sensadent streeft ernaar een tandartspraktijk zijn waar de cliënt/patiënt zich veilig en op zijn gemak voelt en waar een ieder zich serieus genomen, respectvol en vakkundig geholpen voelt.

En niet op de laatste plaats beoogt Sensadent een praktijk te zijn waar de medewerkers graag en met veel plezier samenwerken.

Onze visie

Om aan onze missie vorm te geven houden onze medewerkers hun vakkennis up-to-date, blijven zij zichzelf verdiepen in de tandheelkundige ontwikkelingen en zorgen zij voor een constante bijscholing en vak verbreding en indien noodzakelijk wordt er geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur en materialen.

Er wordt van onze zorgverleners verwacht dat zij persoonlijk, serieus en respectvol omgaan met alle onderlinge relaties tussen cliënt/patiënt en de zorgverlener. Van de omgang met collegae wordt niets minder verwacht.

Alleen door als team onze competenties en resources te bundelen kan SensaDent zich richten op het leveren van complete, doeltreffende en doelmatige kwalitatieve mondzorg en patiëntgerichte zorg en service.