Klik hier voor zoekfunctie

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe tandarts?

Sensadent Tandartsen neemt nieuwe patiënten aan. U kunt patiënt worden door te bellen naar 020 – 618 7200. U kunt ook tijdens kantooruren gerust langskomen of het onderstaande inschrijfformulier invullen.

Intake consult

Uw eerste bezoek bij Sensadent betreft het intake consult. Tijdens het intake consult maakt u kennis met de praktijk, er wordt een medische en de tandheelkundige anamnese (vragenlijst) met u doorgenomen, we maken een kaakoverzichtsfoto en detailopnamen van uw kiezen links en rechts en brengen we samen met u uw klachten, wensen en verwachtingen in kaart. Op basis van de foto’s en de bevindingen stelt de tandarts een zorgplan met de eventuele hieraan verbonden kostenbegroting voor u op en vervolgens wordt het zorgplan met u besproken.

Een intake consult duurt ongeveer 30 minuten.

Wat neemt u mee?

Bij uw eerste bezoek vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en uw zorgpas te overleggen. De gegevens van uw vorige tandarts zijn voor ons van belang, vraag deze daarom tijdig op bij uw oude tandarts. Laat uw oude tandartsgegevens (digitaal) naar de praktijk sturen of anders kunt u deze ophalen en meenemen tijdens het eerste bezoek.

Inschrijfformulier

Betreft

 De heer Mevrouw

Gebortedatum:

Hoe heeft u van Sensadent gehoord?:

Wat is de reden dat u Sensadent als tandarts kiest?:Voorwaarden voor inschrijving bij Sensadent:
  • u bent niet niet onder actieve behandeling bij uw vorige tandarts
  • u heeft bij uw vorige tandarts geen nota’s open staan
  • u kunt ons een geldig legitimatiebewijs overleggen
  • postbus adressen worden NIET geaccepteerd