Klik hier voor zoekfunctie

Tanden bleken

Veel mensen willen graag witte tanden en een stralende glimlach. Met een veilige en effectieve bleekmethode kunnen uw tanden zonder pijn en verantwoord witter gemaakt worden. Overweegt u ook uw tanden te laten bleken? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Sensadent is erkend Opalescence en Philips Zoom! specialist, een methode ontwikkeld met toepassing van nano-Hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan waterstofperoxide (slechts 6%).

 

Inoffice bleaching:

Deze methode komt uit Amerika en wordt sinds 2001 ook in Nederland gebruikt. Met name de grotere cosmetische praktijken maken gebruik van deze eenmalige BriteSmile bleekbehandeling. Onder invloed van LED licht en een lage concentratie H2O2 (15%) worden de tanden binnen 1.5 uur gebleekt. Deze zeer verantwoorde manier van bleken is met name geschikt voor mensen die sneller lichtere tanden willen. Deze behandeling is ook erg geschikt voor mensen die voorafgaand aan een kroon, brug, of facing alle tanden willen laten bleken zodat de kroon op de nieuwe kleur aangepast dient te worden.

 

Thuisbleken:

Thuisbleken is een relatief eenvoudige manier om de tanden en kiezen een aantal tinten lichter van kleur te maken. Wij geven u twee op maat gemaakte mondlepels mee welke u met een blekende gel in uw mond dient te dragen. Dit gedurende één tot twee weken, een aantal uren per dag. Natuurlijk is dit afhankelijk van mate dat er gebleekt dient te worden, wij controleren u tijdens de bleeksessies. Te veel bleken is niet verstandig.